2015 MTV EMA Highlights: Δείτε όλους τους νικητές εδώ


Τα 2015 MTV EMAs φώτισαν το Μιλάνο σε μια φανταστική μουσική βραδιά γεμάτη μουσική και τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου!

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Justin Bieber με… βραβεία

Ο Andrea Bocelli και η Tori Kelly μας μάγεψαν με ένα φανταστικό ντουέτο και ο Pharrell Williams έκλεισε τα EMAs με ένα δυναμικό κάλεσμα με τίτλο ‘’Ελευθερία’’

Ήταν μια φανταστική βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό, συγκινήσεις και αξέχαστες εμφανίσεις στην σκηνή του Mediolanum Forum του Μιλάνου. Το show συγκέντρωσε 603 εκατομμύρια ψήφους με τους Justin Bieber, Ed Sheeran, Nicki Minaj, One Direction, Rihanna, Macklemore & Ryan Lewis, Taylor Swift,Shawn Mendes και πολλούς ακόμα να κερδίζουν βραβεία MTV EMAs.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα highlights της βραδιάς:

Ο Justin Bieber μας άφησε άφωνους με την καταπληκτική LIVE εμφάνιση του με το κομμάτι ‘’What Do You Mean?’’ , ενώ ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς με 5 βραβεία. Ο Justin θριάμβευσε στις κατηγορίεςBest Male, Best Look, Worldwide Act: North America, Best Collaboration για τη συνεργασία του με τον Skrillex και τον Diplo στο hit ‘’Where Are You Now?’’, ενώ οι Beliebers του χάρισαν την πρωτιά μέσω τον ψήφων τους στα social media στην κατηγορία Biggest Fans, αφήνοντας τους One Direction στην δεύτερη θέση.

Macklemore & Ryan Lewis άνοιξαν το show με μια εντυπωσιακή εμφάνιση του βραβευμένου τραγουδιού ‘’Downtown’’ η οποία περιείχε μέχρι και μοτοποδήλατα και τον Eric Nally να πετά ψηλά πάνω από τη σκηνή. Λίγο αργότερα κέρδισαν με το ‘’Downtown’’ κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία Best Video.

Ο Pharrell Williams έκλεισε τη βραδιά με μια δυναμική ερμηνεία του κομματιού ‘’Freedom’’. Στη συνέχεια, η εικόνα μεταφέρθηκε στην Piazza Duomo στο κέντρο του Μιλάνου, όπου fans σήκωσαν μια τεράστια σημαία 23 x 16 μέτρων με γραμμένη τη λέξη «Ελευθερία». Ενσωματώνοντας τις σημαίες από όλο τον κόσμο, αυτή η σημαία συμβολίζει τη γέννηση μιας ουτοπικής χώρας που δεν γνωρίζει σύνορα και ξεκίνησε την εκστρατεία του καμπάνιας MTV Freedom, η οποία επιδιώκει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση, τον ακτιβισμό και τις δωρεές για την υποστήριξη της τρέχουσας προσφυγικής κρίσης. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο freedom.mtvema.com. #EMAfreedom

Ο οικοδεσπότης Ed Sheeran ήταν απασχολημένος όλη τη νύχτα. Όχι μόνο έκανε την παρουσίαση μαζί με την Ruby Rose, αλλά ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει με την Rudimental το ντουέτο τους ‘’Lay It On Me’’ ενώ έφυγε και με δύο βραβεία στις κατηγορίες Best Live Act και Best World Stage.

Σε μια αξέχαστη στιγμή, φόρο τιμής στη χώρα που διοργανώνει φέτος τα βραβεία, ο θρυλικός Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli ερμήνευσε το κλασσικό ”Time To Say Goodbye”, ενώ στη συνέχεια μαζί με τηνTori Kelly τραγούδησαν ως ντουέτο το hit της Pink,’’Just Give Me a Reason”.

Η παρουσιάστρια των περσινών MTV EMAs Nicki Minaj κέρδισε το Best Hip Hop, το Best Pop πήγε στους One Direction, η Rihanna κατέκτησε το Best Female, η Taylor Swift το Best Song για το ”Bad Blood” σε συνεργασία με τον Kendrick Lamar, ενώ το Best Alternative πήγε στην Lana Del Rey.

Ο Jason Derulo έστρεψε πάνω του τα φώτα, τραγουδώντας το ”Want To Want Me”. Το φανταστικό χορευτικό ήταν όλα τα λεφτά!

H Ellie Goulding εντυπωσίασε το πλήθος με μια λαμπερή (στην κυριολεξία) εμφάνιση όπου τραγούδησε το αγαπημένο hit ‘’Love Me Like You Do’’.

Οι MTV PUSH καλλιτέχνες Jess Glynne and James Bay άφησαν το σημάδι τους στη βραδιά, όπου έκαναν το ντεμπούτο τους πάνω στη σκήνή. Εν τω μεταξύ, οι twenty one pilots και οι superstar DJsMartin Garrix και Afrojack διασκέδασαν δεκάδες χιλιάδες οπαδούς στην κεντρική πλατεία του Μιλάνου Piazza Duomo, σε μια καταπληκτική MTV EMAs υπαίθρια συναυλία.

Οι ροκ θρύλοι Duran Duran τιμήθηκαν με το πρώτο τους MTV Video Visionary Award, ως οι μεγαλύτεροι πρωτοπόροι στην ιστορία των μουσικών video.

Το κλείσιμο της βραδιάς περιλαμβάνει επίσης μια συναρπαστική ανακοίνωση: το 2016 τα MTV EMA θα πραγματοποιηθούν στην Oλλανδική πόλη Ρότερνταμ. Ραντεβού εκεί!

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των νικητών στα 2015 MTV EMAs:

BEST SONG
Taylor Swift featuring Kendrick Lamar Bad Blood

BEST POP
One Direction

BEST FEMALE
Rihanna

BEST MALE
Justin Bieber

BEST LIVE ACT
Ed Sheeran

BEST NEW ACT
Shawn Mendes

BEST VIDEO
Macklemore & Ryan Lewis Downtown

BEST ROCK
Coldplay

BEST ALTERNATIVE
Lana Del Rey

BEST HIP HOP
Nicki Minaj

BEST ELECTRONIC
Martin Garrix

BEST PUSH
Shawn Mendes

BEST COLLABORATION
Justin Bieber, Skrillex, Diplo Where Are You Now?

BIGGEST FANS
Justin Bieber

BEST LOOK
Justin Bieber

BEST WORLD STAGE
Ed Sheeran V Festival, Hylands Park, UK 2014

VIDEO VISIONARY AWARD
Duran Duran

WORLDWIDE ACT: North America
Canada – Justin Bieber

WORLDWIDE ACT: LATIN America
Brazil – Anitta

WORLDWIDE ACT: Europe
Italy – Marco Mengoni

WORLDWIDE ACT: Africa / India
Africa – Diamond Platnumz

WORLDWIDE ACT: Asia
China – Jane Zhang

WORLDWIDE ACT: Australia / New Zealand
Australia – 5 Seconds of Summer