Katy Perry: «Η μητρότητα είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο»


«Είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο όταν γίνεσαι μαμά».

Η Katy Perry αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε στο Instagram στις εμπειρίες της μητρότητας.

Η τραγουδίστρια, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 26 Αυγούστου, είπε στο κοινό: «Άλλαξε τη ζωή μου και εξακολουθεί να αλλάζει τη ζωή μου».

Συνεχίζοντας, είπε ότι έμαθε να δίνει προτεραιότητα στον χρόνο με την πέντε μηνών κόρη της, Daisy Dove, παρά στο φορτωμένο πρόγραμμά της.

«Δημιούργησα χώρο για αυτήν και, ως εκ τούτου, δεν είχα τον επιπλέον χρόνο που είχα τα τελευταία 35 χρόνια. Και έτσι έπρεπε να δημιουργήσω χώρο και χαίρομαι που το έκανα», εξήγησε.

«Νομίζω ότι συνειδητοποιείς πως όταν γίνεις μητέρα… απλώς πρέπει να επικεντρωθείς στο να είσαι μητέρα. Και όχι επειδή δεν αγαπάς τους άλλους ανθρώπους, αλλά επειδή θέλεις να είσαι υπέροχη μαμά», υποστήριξε η Katy Perry.

«Οπότε πολλά πράγματα εξαφανίζονται όταν γίνεσαι μαμά και είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα όταν είστε έτοιμες», πρόσθεσε.

Η Katy Perry πιστεύει ότι η μικρή κόρη της μεγαλώνει πολύ γρήγορα, γεγονός που την κάνει να εκτιμά το χρόνο που περνάει μαζί της.

«Βλέπω την κόρη μου να αλλάζει τόσο πολύ τους τελευταίους πέντε μήνες και κοιτάω ξανά φωτογραφίες και λέω “ουάου”. Βλέπεις τον χρόνο σε ανθρώπινη μορφή και είναι σαν… τώρα έχει παχουλά μάγουλα», είπε για το κοριτσάκι που απέκτησε με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Boom.

«Κατά κάποιον τρόπο, με ενθαρρύνει πραγματικά να είμαι ακόμη πιο παρούσα και να εκτιμώ κάθε μέρα. Και το μόνο που έχουμε είναι αυτή η στιγμή. Η μόνη υπόσχεση είναι αυτή τη στιγμή και τίποτα άλλο», τόνισε η Katy Perry.

Πηγή : hit-channel.com