Lourdes: Η κόρη της Madonna είναι η νέα μούσα του Marc Jacobs


Η κόρη της Madonna είναι η νέα μούσα του Marc Jacobs.

Η Lourdes «Lola» Leon είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs για την άνοιξη του 2021.

Η 24χρονη κόρη της Madonna εμφανίζεται στις φωτογραφίες της καμπάνιας με μακριά κόκκινα μαλλιά και λαμπερά κόκκινα ακρυλικά νύχια και ποζάρει με εντυπωσιακά ρούχα για να ποζάρει με τα πανέμορφα αξεσουάρ, όπως έντονα χρωματιστές τσάντες, πάνινα παπούτσια, κοσμήματα με ανάγλυφο λογότυπο, μάσκες προσώπου και άλλα.

«Ο Marc διαθέτει μεγάλη ιστορία με τη Madonna και μόνο λογικό ήταν για εμάς να επιλέξουμε τη Lola για να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας», αναφέρεται σε δήλωση της εταιρείας του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας.

«Ενσαρκώνει τέλεια το νεανικό πνεύμα και την ασυμβίβαστη αίσθηση της ατομικότητας που βρίσκονται στο επίκεντρο σε αυτήν τη νεότερη έκφραση της μάρκας», σημειώνεται.

Η νέα καμπάνια του Marc Jacobs τιμά με τις πρωτοποριακές πόζες της Lourdes τον εκλεκτισμό και την εξατομικευμένη προσέγγιση στο προσωπικό στυλ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Παρά το γεγονός ότι είναι κόρη της Madonna και του Carlos Leon, η Lourdes έχει κρατήσει τη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μόλις τον περασμένο μήνα εγκαινίασε τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την καμπάνια Parade X Juicy Couture στην οποία πρωταγωνίστησε.

Η Lourdes έχει εμφανιστεί επίσης σε καμπάνιες για σχεδιαστές όπως η Stella McCartney και έχει πρέσβειρα εταιρειών όπως οι Miu Miu, Converse, MadeMe και Miaou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Πηγή : hit-channel.com