Καφές illy Nespresso Compatible Capsules: εξαιρετικό χαρμάνι επιτυχίας!


Μία μεγάλη διάκριση κατέκτησαν οι  Καψούλες illy®  συμβατές με τις μηχανές Nespresso, στα Grocery Retail Awards, που διεξήχθησαν για όγδοη φορά στο πλαίσιο του 18ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου που διοργάνωσε η ΙΜΗ. Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Το βραβείο αναγνωρίζει την επιτυχία του προϊόντος illy Nespresso Compatible Capsules σε μια σειρά από κριτήρια: αύξηση πωλήσεων μέσα στο 2020, διεύρυνση μεριδίου αγοράς, συμβολή στην επέκταση της κατηγορίας του, προστιθέμενη αξία στην κερδοφορία προμηθευτή και λιανεμπόρων και εφαρμογή της καινοτομίας.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει τον καφέ illy να ξεχωρίζει; Ο καφές illy αποτελεί ένα εξαιρετικό χαρμάνι προσήλωσης στην τελειότητα και στην αυθεντικότητα. Ήταν το 1933 όταν ο Francesco illy στην Τεργέστη της Ιταλίας έθεσε τις βάσεις ενός οράματος που έμελλε να αλλάξει μια για πάντα την ιστορία του καφέ: η δημιουργία του καλύτερου καφέ στον κόσμο και η παγκόσμια διάθεσή του. Έτσι γεννήθηκε η illycaffè.

Η εταιρεία, στις γενιές που ακολούθησαν, έγινε συνώνυμη της καινοτομίας και της εξέλιξης, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές τεχνικές στο χώρο επεξεργασίας του καφέ, που την καθιέρωσαν ως κορυφαία στο είδος Espresso. 

Είναι η καινοτομία εκχύλισης σε δύο φάσεις και ο μοναδικός κατοχυρωμένος σχεδιασμός της κάψουλας illy Nespresso, για όλες τις συμβατές μηχανές, που έχουν ως αποτέλεσμα την παρασκευή του τέλειου espresso με πλούσιο σώμα, έντονο άρωμα και βελούδινη κρέμα που διαρκεί. Μία απολαυστική εμπειρία καφέ σε διαφορετικούς τύπους και για κάθε γούστο.

 Αυτή την ξεχωριστή εμπειρία προσφέρει στους καταναλωτές ο Όμιλος ΧΑ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του καφέ illy στην Κύπρο. Σε μια εποχή αλλαγών και νέων τάσεων στην αγορά, ο Όμιλος Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ είναι αφοσιωμένος σε καταναλωτικά προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Δύο ισχυρές, διαχρονικές αξίες εμπιστοσύνης.