ΕΠΙΠΛΟΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:15


 

Η αγαπημένη μαγειρική εκπομπή «Επιπλογκουρμεδιές» επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, με τον Σεφ Σταυρή Γεωργίου την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 15:15 στο Omega Channel.

Με τις γνώσεις και το πάθος που τον χαρακτηρίζουν ο Σταυρής μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γεύσεων, αναδεικνύοντας τις καλύτερες παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές που καθιστούν κάθε πιάτο του μοναδικό.

Κάθε εκπομπή είναι και μία ξεχωριστή εμπειρία, όπου μαθαίνουμε νέες τεχνικές μαγειρικής, γνωρίζοντας παράλληλα την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, καθώς ο Σταυρής φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας ιστορίες και μυστικά της παράδοσης συνδυασμένα με πρωτότυπα πιάτα και ευφάνταστες γευστικές ιδέες.

Όπως σε κάθε σεζόν έτσι και τώρα θα υπάρχουν μικρά αφιερώματα από περιοχές της Κύπρου όπου οι «Επιπλογκουρμεδιές» επισκέπτονται και με τη χρήση των τοπικών προϊόντων ετοιμάζονται λαχταριστές δημιουργίες.

Η εκπομπή που έχει κατακτήσει της καρδιές των τηλεθεατών συνεχίζει να εκπλήσσει και να ενισχύει την αγάπη μας για την κουζίνα!

Ακόμη οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ποιοτικά προϊόντα μέσα από τους συνεχείς διαγωνισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, καθώς και να παρακολουθήσουν ξανά βήμα-βήμα τις αυθεντικές συνταγές του Σταυρή.

Πρεμιέρα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 15:15 με τον Σταυρή Γεωργίου.