McDonald’s™ Κύπρου: The Inside Matters


McDonald’s™ Κύπρου: The Inside Matters

 Παραμένοντας διαχρονικά αφοσιωμένη στην αλήθεια και την υψηλή ποιότητα, η McDonald’s Κύπρου πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 μια άκρως εντυπωσιακή εκδήλωση στο Hilton Nicosia, στο πλαίσιο της νέας της πλατφόρμας ‘The Inside Matters’, που επικεντρώνεται σε όλα όσα υπάρχουν μέσα σε κάθε αγαπημένο γεύμα McDonald’s!

Παρουσιαστής ήταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ηλίας Χαλδούπης, ο οποίος με τις επικοινωνιακές  δεξιότητές του και τον αυθορμητισμό του πρόσθεσε τη δικιά του πινελιά στην ήδη εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς ήταν και η πρώτη προβολή του διαφημιστικού σποτ ‘The Inside Matters at McDonald’s’! Ήχος και εικόνα «ταξίδεψαν» το κοινό μέσα σε κάθε γεύμα της McDonald’s, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες και τη διαδικασία ετοιμασίας.

Αμέσως μετά, εκπρόσωποι από όλες τις εταιρείες προμηθευτών, από την Κύπρο και το εξωτερικό, απάντησαν ζωντανά σε κάθε ερώτηση που τους υποβλήθηκε σχετικά με τα προϊόντα τους. Παρόντες ήταν συνεργάτες της McDonald’s, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, food bloggers και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Εξίσου ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η δήλωση της κ. Ελένης Κολοκασίδη, Marketing Director της McDonald’s Κύπρου, η οποία ανέφερε ότι: «Η πλατφόρμα ‘The Inside Matters είναι σχεδιασμένη για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την προέλευση των τροφίμων της McDonalds, καθώς και για την υψηλή ποιότητά τους. Απόψε είμαστε εδώ, για να σας διαβεβαιώσουμε ότι μία από τις δεσμεύσεις της McDonalds είναι να σας σερβίρει πάντα ποιοτικό και γευστικό φαγητό».

Στη συνέχεια η κ. Sylvia Gruendler, Supply Chain & Quality Assurance Director της McDonald’s Κύπρου, ευχαρίστησε τους προμηθευτές για την παρουσία τους, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους, καθώς και την άψογη συνεργασία τους με την Εταιρεία, καθότι πληρούν όλες τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας τροφίμων.

Στο τέλος ακολούθησε μία μεγάλη έκθεση με περίπτερα από όλες τις εταιρείες προμηθευτών. Σε κάθε περίπτερο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία και το προφίλ κάθε εταιρείας.

Σημειώνεται ότι το «παρών» τους στο The Inside Matters Press Event της McDonald’s Κύπρου έδωσαν οι ακόλουθες εταιρείες: Inalca – Βοδινό, OSI  – Κοτόπουλο, Lamb Weston – Πατάτες, Agrarfrost – Πατάτες, Café Najjar – Καφές, Eurofresh – Λαχανικά Σαλάτας, Φούρνοι Ζορπάς – Ψωμάκια, Χαραλαμπίδης Κρίστης – Μilkshakes, Παγωτά και Χαλούμια, Agroktima Philippos – Aυγά και ipH – Logistics & Distribution.