Η ELEMIS κυκλοφορεί το Pro-Collagen Future Restore Serum


Η κορυφαία βρετανική μάρκα περιποίησης δέρματος ELEMIS, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε έναν μοναδικό κόσμο ομορφιάς μέσα από το προϊόν ProCollagen Future Restore Serum που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος έως και 46% σε μόλις 4 ημέρες!

Ο νέος ορός της ELEMIS, που μόλις κυκλοφόρησε, περιέχει το πρώτο παγκοσμίως Opal Skin Algae Complex, που προέρχεται από βιώσιμη μπλε βιοτεχνολογία και περικλείεται σε ένα σύστημα παροχής που αποτελείται από φαρμακευτικής ποιότητας λιποσώματα επικαλυμμένα με ολιγοσακχαρίτες Chlorella vulgaris, για ενισχυμένη ικανότητα διείσδυσης.

Το πιο σημαντικό είναι πως η ελαφριάς υφής φόρμουλα του serum, είναι ότι απορροφάται αβίαστα και αφήνει δέρμα που φαίνεται πιο γεμάτο και πιο ογκώδες, ενυδατωμένο και πιο φωτεινό. Μάλιστα οι λεπτές γραμμές και οι βαθύτερες ρυτίδες μειώνονται σε 4 ημέρες!

Το Pro-Collagen Future Restore Serum ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά σε αυτούς που έχουν ορατά και μελλοντικά σημάδια γήρανσης, απώλεια σφριγηλότητας και τόνου. Βοηθά επίσης τις ξηρές, θαμπές και άτονες επιδερμίδες.

Tα προϊόντα ELEMIS, εισάγει και διανέμει στην Κύπρο η Relia Trading.