«Electric Dreams»


«Αγάπη που ρέει σαν ηλεκτρισμός και γίνεται ένα με το σύμπαν»

Ένα χρόνο μετά το συγκινητικό ντουέτο «My Love», σε στίχους της Έφης Χαραλάμπους, τραγουδημένο από την Katy Spiller και τη Veronica Jotovic και αφού προηγήθηκε το «Ακούστε με που τραγουδώ» από τον υπέροχο Ορέστη, ο οποίος άγγιξε τις ψυχές των ανθρώπων, ο Στέλιος Μιχαηλίδης επιστρέφει με ένα καινούριο single σε δικούς του στίχους και μουσική. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ντουέτο με δύο πολύ αξιόλογες φωνές. Η βελούδινη φωνή της Katy Spiller σμίγει αυτή τη φορά με την δυναμική φωνή του Βύρωνα Γιώρκα, προσφέροντας ένα μαγικό αποτέλεσμα έτοιμο να «ηλεκτρίσει» τους ακροατές. Το τραγούδι είναι γραμμένο στα Αγγλικά και έχει τίτλο Electric Dreams”.

«Μέσα στα φώτα της πόλης οι ζωές δύο ανθρώπων ενώνονται και τα όνειρα τους αποκτούν κοινή πλεύση σαν καράβια στη θάλασσα του διαστήματος. Χορεύουν σαν αστέρια μια ζεστή νύχτα του καλοκαιριού, αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας. Επαναστάτες της αγάπης κυνηγούν πεφταστέρια, με την καρδιά τους να δίνει τον ρυθμό της μουσικής. Σαν ηλεκτρισμός, το πάθος τους διαχέεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, γεμίζοντας τον με φως. Ο έρωτας τους γίνεται ένα με το σύμπαν. Είναι όμως τόσο δυνατός ώστε να αντέξει στον χρόνο; Ποιες είναι οι προκλήσεις και ποια τα εμπόδια που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν; Μπορεί η αγάπη τους να επιβιώσει;

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία κυριαρχεί σε κάθε πτυχή της ζωής, ένα ζευγάρι δημιουργεί έναν δικό του φανταστικό κόσμο και βυθίζεται στον ψηφιακό τους έρωτα. Η πρόοδος της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία του βίντεο του τραγουδιού, ανοίγει νέες προοπτικές για την ανθρωπότητα, αλλά ταυτόχρονα γεννά και πολλά ερωτήματα για τον καινούργιο κόσμο που διαμορφώνεται. Όπως και μια νέα σχέση, έτσι και η ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο προκλήσεων, το οποίο ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα. Το ζητούμενο είναι να παραμείνουμε αυθεντικοί, δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο, κρατώντας τις ισορροπίες και ενσωματώνοντας τον αληθινό μας εαυτό στον συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο.