Εργαστήριο ενημέρωσης για το έργο GOOD


Το πανευρωπαϊκό Αγροοικολογικό Δίκτυο Διαχείρισης Ζιζανίων-GOOD και η Ομάδα Γεωργικής Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΤΕΠΑΚ διοργανώνουν το πρώτο εργαστήριο του προγράμματος GOOD: Agroecology for Weeds, που διοργανώνουν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, η ώρα 18:00 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας (Αγίου Λουκά, E143 35, Σκαρίνου 7731, Κύπρος – https://maps.app.goo.gl/GkxW2dbkYnAa6Ca76).

Το GOOD είναι ένα τετραετές έργο χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Horizon Europe. Στόχος του GOOD είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου αγροοικολογικής διαχείρισης ζιζανίων που θα περιλαμβάνει οικοσυστήματα από 16 Living Labs (LLs) στην Ευρώπη, με στόχο τη βελτίωση της συν-δημιουργίας γνώσης, της λήψης αποφάσεων από τους αγρότες και της αποδοχής των προσεγγίσεων αγροοικολογικής διαχείρισης ζιζανίων (Agroecological Weed Management – AWM) από τους τελικούς χρήστες.

Οι στόχοι αυτού του εργαστηρίου είναι:

  • Να αξιολογήσουμε από κοινού την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών αγροοικολογικής διαχείρισης ζιζανίων που εφαρμόστηκαν στα Living Labs μας σε συμβατικό και βιολογικό ελαιώνα.
  • Να ελέγξουμε από κοινού το «Agroecological Weed Management Toolbox».

Για κράτηση θέσης στο εργαστήριο συμπληρώστε την πιο κάτω δήλωση συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSNQ08bJLhQ0PQOUJklScwZzPIGx-sJk0U29g39636b9tr9w/viewform?usp=pp_url

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 99095626.