Κωτσόβολος: Ένας προορισμός, όλη η εμπειρία Apple


Μια ολοκληρωμένη εμπειρία Apple προσφέρει η Κωτσόβολος στα καταστήματά της με υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση από τους πιστοποιημένους Apple Champions συμβούλους πωλήσεων και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Για όποιον ψάχνει την απόλυτη εμπειρία Apple η απάντηση είναι απλή. Κωτσόβολος! Οι πιστοποιημένοι Apple Champions σύμβουλοι πωλήσεων είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν στον κόσμο της τεχνολογίας, προσφέροντάς μας υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση σε θέματα που αφορούν στα λειτουργικά συστήματα και τις συσκευές της Apple, όπως τα iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, AirPods.

Παράλληλα, όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα Κωτσόβολος έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά των Apple προϊόντων, να τα δουν, να τα περιεργαστούν, να τα δοκιμάσουν, διαλέγοντας αυτό που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Στα συν, φυσικά, βρίσκεται και η ευέλικτη αποπληρωμή σε όλα τα iPhones, αλλά και το γεγονός πως μέχρι τις 31 Οκτωβρίου προσφέρονται με έως και 12 άτοκες δόσεις*, με το προνομιακό πλάνο δόσεων, αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Με 3 καταστήματα στην Κύπρο, η Κωτσόβολος γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τους apple lovers και υπόσχεται μία ολοκληρωμένη Apple εμπειρία.

*Το πλάνο δόσεων ισχύει μόνο για αγορά από τα καταστήματα. Ισχύει διαδικασία έγκρισης βάσει όρων & προϋποθέσεων. Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (ΣΕΠΕ): 15.12%