Τολμηρή, Ασυμβίβαστη, Glamorous: Η PATRIZIA PEPE κατακτά την Λεμεσό


Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, το σύγχρονο ιταλικό fashion brand PATRIZIA PEPE, γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του καταστήματός του στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στο Limassol Del Mar. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Γιάννης Αρμεύτης.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό κόσμο του διάσημου ιταλικού brand.

Το πολυτελές περιβάλλον του Limassol Del Mar, σε συνδυασμό με την μοναδική μουσική και θέα στη θάλασσα, δημιούργησαν το τέλειο σκηνικό για μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα.

Οι φθινοπωρινές και χειμερινές συλλογές του brand εντυπωσίασαν τους καλεσμένους, ενώ το Fly Symbol με την χαρακτηριστική σιλουέτα εντόμου δεν πέρασε απαρατήρητο. Αυτό το ιδιαίτερο σύμβολο, αναδεικνύει την τόλμη και την άγρια φύση, αντικατοπτρίζοντας απόλυτα τη μοντέρνα και τολμηρή οπτική της δημιουργού του brand.

Με την άφιξη του, το γνωστό fashion brand, προσφέρει στους λάτρεις της μόδας, την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικά κομμάτια υψηλής ποιότητας σε ρούχα και αξεσουάρ, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Το PATRIZIA PEPE, στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους λάτρεις της μόδας στην Κύπρο που αναζητούν μοναδικά και σύγχρονα fashion items.