Οι Bon Jovi κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «American Reckoning»


Οι Bon Jovi κάνουν τον απολογισμό του 2020, μιας χρονιάς που αναμφίβολα θα μείνει στην ιστορία.

Μια εβδομάδα μετά τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, οι Bon Jovi κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς στην Αμερική με το τραγούδι «American Reckoning».

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του ίδιου του Jon Bon Jovi και αποτελεί μια ενδελεχή ενδοσκόπηση της περιόδου που διανύουμε.

«Η Αμερική φλέγεται / Γίνονται διαμαρτυρίες στο δρόμο / Η συνείδησή της λεηλατήθηκε / Και η ψυχή της βρίσκεται σε πολιορκία / Άλλη μια μητέρα κλαίει, καθώς η ιστορία επαναλαμβάνεται / Δεν μπορώ να αναπνεύσω (I can’t breathe)», τραγουδά ο frontman του ροκ συγκροτήματος.

Το «American Reckoning» πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ «Bon Jovi 2020» του γκρουπ που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Bon Jovi και πρίγκιπας Harry ηχογράφησαν ένα τραγούδι για καλό σκοπό
Το νέο τραγούδι των Bon Jovi είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Island Records / Universal Music.

Το 100% των εισόδων της μπάντας και της εταιρείας από τα downloads θα διατίθενται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για την ενίσχυση της Πρωτοβουλίας Ίσης Δικαιοσύνης (Equal Justice Initiative), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο Αμερικανός δικηγόρος και ακτιβιστής Bryan Stevenson.

Στόχος της Πρωτοβουλίας Ίσης Δικαιοσύνης είναι να τερματίσει τις μαζικές φυλακίσεις και τις υπερβολικές ποινές στις Ηνωμένες Πολιτείες, να αμφισβητήσει τη φυλετική και οικονομική αδικία και να προστατεύσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα για τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην αμερικανική κοινωνία.

«Παρακινήθηκα να γράψω το “American Reckoning” ως μια μαρτυρία της ιστορία», λέει ο Jon Bοn Jovi. «Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο χάρισμα ενός καλλιτέχνη είναι η ικανότητα να χρησιμοποιεί τη φωνή του για να μιλήσει για τα θέματα που μας αγγίζουν», συμπληρώνει.

Πηγή : philenews.com