Διπλή επιτυχία για τα εστιατόρια αλυσίδα Robuchon στην Κύπρο, με τo L’ Atelier Robuchon και το Le Deli Robuchon της Μαρίνας Αγίας Νάπας να αποσπούν σημαντικές διακρίσεις στα φετινά Cyprus Estia Awards που διοργανώνει η εταιρεία Boussias Cyprus.
Στην λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 18 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons, το L’Atelier Robuchon απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερο Εστιατόριο – Fine Dining” και το Le Deli Robuchon το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερο Εστιατόριο – Casual Dining”
«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας εμπειριών εστίασης. Αυτά τα βραβεία είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και του πάθους μας για την καινοτομία και την αριστεία» δήλωσε ο Amr Samir, CEO της Ayia Napa Marina Hospitality LTD κατά την παραλαβή των δύο βραβείων. Μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν επίσης ο Operations Manager της Ayia Napa Marina Hospitality LTD Λουκάς Χρήστου, και οι Head Chef των δύο εστιατορίων.
Τα Cyprus Estia Awards αποτελούν μία γιορτή της δημιουργίας γύρω από την εστίαση και φέτος επέστρεψαν ανανεωμένα, με καινούργιες ενότητες και κατηγορίες, επιβραβεύοντας επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους.
Τον περασμένο Φεβρουάριο το L’Atelier Robuchon κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα του WiZ GUIDE με τα 50 Best Bars and Restaurants του νησιού, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο αναδείχθηκε “καλύτερο εστιατόριο στην Κύπρο για το 2023” στα βραβεία των Χρυσών Σκούφων του Αθηνοράματος.
Οι βραβεύσεις αποτελούν μια σταθερή υπενθύμιση πως η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της εστίασης, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες της.