ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ με τον Στέλιο Παρλιάρο Κυριακή 4 Απριλίου στις 15:00


Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθε Κυριακή στις 15:00, μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί του δημιουργούμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αυτή την Κυριακή, εμπνέεται από τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης και δημιουργεί τρία εκπληκτικά γλυκά, γεμάτα γεύσεις και αρώματα. Το ελαιόλαδο, η μαστίχα και το μέλι πρωταγωνιστούν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Ο Στέλιος αποφασίζει να αξιοποιήσει το «υγρό χρυσάφι» της μεσογειακής διατροφής σε μια πρωτότυπη τούρτα. Αυτή η τούρτα σοκολάτα με ελαιόλαδο έχει πλούσια, ξεχωριστή γεύση που θα σας εντυπωσιάσει.

Στη συνέχεια, δείχνει βήμα-βήμα πως φτιάχνεται το σπιτικό υποβρύχιο, χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό υλικό, την υπέροχη μαστίχα.

Για το τέλος το μενού έχει ένα υγιεινό, λαχταριστό και πανεύκολο κέικ που οφείλει τη γλύκα του στο μέλι που περιέχει. Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Οι «θησαυροί» της ελληνικής γης, αυτή την Κυριακή στις 15:00 στις «Γλυκές Αλχημείες», στο OMEGA!