Η Δουκίσσα Νομικού μιλάει για την τριετή ανανέωση της στον Αντ1 και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Σε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση για το περιοδικό Celebrity η Δούκισσα Νομικού παραχωρεί συνέντευξη και μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς ανανέωσε για τρία ακόμα χρόνια στον ΑΝΤ1, αλλά και για τον σύντροφο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τους παπαράτσι που τους κηνυγούν στη Μύκονο.

«Στη Μύκονο έχει τις δουλειές του ο Δημήτρης, οπότε πηγαίνουμε εκεί. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, οπότε ναι, δεν δίνω σημασία πια», τονίζει στη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity για το κυνηγητό με τουςφωτογράφους.

Για τη δουλειά της και το πρώτο της εξώφυλλο μετά τον τίτλο στα καλλιστεία είπε:

«Κάνω αυτή τη δουλειά γιατί την αγαπώ. Νιώθω δημιουργική μέσα από αυτή. Θέλω να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Τα εξώφυλλα είναι μέσα στο παιχνίδι. και, φυσικά, είναι καλοδεχούμενα».

Όσον αφορά τη σχέση της, προτιμά να μη μπαίνει στη διαδικασία της σύγκρισης με το παρελθόν. Το χαμόγελό της είναι η απάντησή της και το γεγονός ότι πλέον έχει επιλέξει να βγει από το καβούκι της και να ζει όπως κάθε άλλο κορίτσι της ηλικίας της, ενώ για το ενδεχόμενο του γάμου είπε με χιούμορ και αποφεύγοντας εύστοχα την ερώτηση: «Όταν λέμε άμεσα, πόσο άμεσα εννοείτε;(γέλια) Να δω αν προλαβαίνω»…

nomikou nomikou2 nomikou3

koolnews.gr