Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΣΟΥΝΟ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
Τα μεγάλα διλήμματα ξεκινούν από το trailer!
«Η Ελλάδα ψηφίζει» το νέο, καινοτόμο και συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι-σόου ξεκινάει, ζωντανά, στο ΣΙΓΜΑ το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 21:00. Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος είναι έτοιμοι για τις πιο έξυπνες και απροσδόκητες ερωτήσεις. Πάρτε μία πρώτη γεύση από το τρέιλερ!
Τι πιστεύετε ότι θέλουν οι Έλληνες; Πανάκριβο αυτοκίνητο, σταθερή δουλειά ή χιλιάδες followers στα social; Τι νομίζετε ότι κρατάει πίσω την Ελλάδα; Η γραφειοκρατία, το μέσον ή μήπως ξένα συμφέροντα; Εσείς τι θα επιλέγατε; Τρεις μήνες χωρίς σεξ ή χωρίς κινητό;
Στο «Η Ελλάδα ψηφίζει» το παιχνίδι ορίζουν οι τηλεθεατές. Μία δωρεάν εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο τηλεοπτικό κοινό να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να διευκολύνει ή να δυσκολέψει τους παίκτες και να κερδίσει πλούσια δώρα!
Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος φέρνουν στις οθόνες μας τα πιο μεγάλα διλήμματα. Οι παίκτες στο στούντιο θα πρέπει να αποδείξουν πως ξέρουν καλά τους Έλληνες και να κερδίσουν έως και 30.000 ευρώ!
Η πιο ανατρεπτική ψηφοφορία ξεκινά! Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 21:00, ζωντανά στο ΣΙΓΜΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ!
#ielladapsifizei