Κορυφαίο εστιατόριο της Κύπρου αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά το L’Atelier Robuchon


Τη δεύτερη συνεχόμενη βράβευσή του μέσα σε λίγους μήνες απέσπασε το L‘Atelier Robuchon. Το φημισμένο και πολυβραβευμένο εστιατόριο της Μαρίνας Αγίας Νάπας αναδείχθηκε καλύτερο εστιατόριο στην Κύπρο κατακτώντας την πρώτη θέση στη λίστα των 50 Best Bars and Restaurants του νησιού από τον έγκριτο οδηγό διασκέδασης WiZ GUIDE.

Tο L‘Atelier Robuchon, μέλος του διεθνούς brand εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας, που ίδρυσε ο βραβευμένος με τη διάκριση Michelin σεφ Joel Robuchon, φιγουράρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τοπ 10 της λίστας του Wiz καθώς πέρυσι είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα υπερήφανοι που το L‘Atelier Robuchon αναδείχθηκε κορυφαίο εστιατόριο στην Κύπρο. Αυτή η διάκριση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας, καθώς και της εμπιστοσύνης των πελατών μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο νησί» δήλωσε ο Amr Samir CEO  της Ayia Napa Marina Hospitality Limited που μαζί με τον Operations Manager Λούκα Χρίστου παρέλαβαν το βραβείο από την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Η λίστα των 50 Best Bars and Restaurants της Κύπρου από το WIZ GUIDE προέκυψε μέσα από το σύνολο 1834 εστιατορίων του νησιού που είναι καταχωρημένα στον διαδικτυακό οδηγό. Η αξιολόγηση των εστιατορίων έγινε από μια ομάδα ειδικών, η οποία έλαβε υπόψη παράγοντες όπως η ποιότητα των πρώτων υλών, η τεχνική των σεφ, η δημιουργικότητα των πιάτων, η ατμόσφαιρα του εστιατορίου και η εξυπηρέτηση.

Τον περασμένο Νοέμβριο το L’Atelier απέσπασε ακόμα μία σημαντική τιμητική διάκριση όταν αναδείχθηκε “καλύτερο εστιατόριο στην Κύπρο για το 2023” στα βραβεία των Χρυσών Σκούφων του Αθηνοράματος.

Η διάκριση του L’Atelier Robuchon ως κορυφαίου εστιατορίου στην Κύπρο, αποτελεί ακόμα μια σημαντική επιτυχία για το στολίδι της Μαρίνας Αγίας Νάπας, καθώς υπογραμμίζει τη σταθερή ποιότητα και την υψηλή γαστρονομική αξία των πιάτων του.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ανδρέας Κάτσιης

Account Manager

  1. andreas.katsiis@actionprgroup.com