Υλικά
1 κυπριακή πίτα
Μανιτάρια ψητά (σε φέτες)
1 χούφτα κομμένο μαρούλι
2 φέτες του τοστ τσένταρ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας. Τοποθετούμε μέσα τα μανιτάρια και από πάνω αλείφουμε με τη μουστάρδα. Προσθέτουμε το μαρούλι και στη συνέχεια το τσένταρ. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr