Νέος Έλληνας sex machine – Ποιος δήλωσε πως έχει πάει με πέντε γυναίκες ταυτόχρονα;

Η τριανδρία των Ελλήνων sex machines μόλις συμπληρώθηκε: μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα που είπε ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες και τον Διονύση Αλέρτα ο οποίος χαρακτηρίζει το μόριό του «Ferrari» και δηλώνει ότι κάνει σεξ κάθε εβδομάδα, έρχεται ο Άνθιμος Ανανιάδης, που το έκανε πρώτη φορά στα 14, πίσω από την πλάτη του Βουτσά και κοιμήθηκε με παρέα πέντε γυναικών!

«Την πρώτη φορά που έκανα σεξ ήμουν δεκατεσσάρων ετών. Η κοπέλα ονομαζόταν Ελίνα και ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερή μου. Δούλευε στο θέατρο. Κάναμε έρωτα στο θέατρο, ενώ ο Βουτσάς έκανε πρόβα. Το συναίσθημα ήταν συγκλονιστικό. Ήμουν λίγο άσχετος βέβαια», λέει ο Άνθιμος στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

ananiades

Στην πορεία, πάντως, έγινε… σχετικό το αγόρι και, μάλιστα, «τούμπαρε» παρέα γυναικών, λέγοντάς τους πως είναι gay!

«Ήμουν δεκαεπτά χρονών και μαζί με τους φίλους μου είχαμε πάει διακοπές στη Μύκονο. Καθόμασταν μίζεροι σε ένα καφέ. ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γκρουπ από Ιταλίδες. Ήταν πιτσιρίκες, μέχρι 20 ετών και πανέμορφες. Είχα μια ιδέα. Επειδή οι δικοί μου είχαν πολλούς gay φίλους, ήξερα πως οι γυναίκες προσεγγίζονται πιο εύκολα από ομοφυλόφιλους γιατί αισθάνονται ασφάλεια μαζί τους. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, πήγα στα κορίτσια και τους είπα “αν δεν ήμουν gay, θα σας ερωτευόμουν”. Τις έκανα θεές και αμέσως με πήραν μαζί τους. Κάναμε παρέα όλο το βράδυ νομίζοντας ότι είμαι gay και, τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε. Κάναμε πολύ έρωτα. Μπορεί να ήταν και δύο ημέρες! Ήταν η πρώτη δυναμική στιγμή ελευθερίας σκέψης και πράξης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: star.gr