Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/5/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στον χαρακτήρα σου. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και κρίνε τι είναι σωστό να κάνεις. Το επικοινωνιακό κλίμα στις κοινωνικές συναναστροφές σου είναι πολύ καλό και αυτό σε βοηθάει να λύσεις με βοήθεια τα ζητήματά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ότι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, το αποψινό βράδυ μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν και θα σε βγάλουν από την αγωνία.

Ταύρος
Η επαναστατική σου διάθεση σε ωθεί σε αλλαγές στη ζωή σου, που είχες μεγάλη ανάγκη για να βρεις από τη δυσάρεστη ρουτίνα που σε έπνιγε. Μόνο μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να είσαι σίγουρος πως όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις κακές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου, βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που παραμένουν το μεγάλο σου άγχος.

Δίδυμοι
Οι ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν δε σε αφήνουν να επικεντρωθείς στο μέλλον σου. Καλό θα ήταν να τις κλείσεις άμεσα και οριστικά. Σε καμία περίπτωση μην παρασυρθείς από την επιπολαιότητά σου και μείνε ψύχραιμος, ώστε να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που κουράζουν το ταίρι σου και δημιουργούν κακό κλίμα μεταξύ σας, για να περάσεις μια όμορφη κι ερωτική βραδιά μαζί του. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να ανανεωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μια καλή μέρα, καθώς κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για εσένα και την εμφάνισή σου. Φέρσου με μέτρο.

Καρκίνος
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και έχεις χάσει τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Βάλε προτεραιότητες στα προβλήματά σου και απαλλάξου από αυτά σταδιακά. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται και να σε πνίγουν. Μην δίνεις χώρο σε κανέναν να παρεμβαίνει σε προσωπικά σου ζητήματα και να σου κάνουν κακό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν αλλά και να βρεις κάποιες λύσεις που αφορούν τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να πάς πολύ καλά, καθώς η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου απέναντι σε συνεργάτες ή ανώτερούς σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δείς να βελτιώνονται άμεσα.

Λέων
Η πίεση που έχεις δεχτεί για μεγάλο διάστημα σε έχει αποδιοργανώσει εντελώς. Οι απαιτητικές καταστάσεις σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά που έχεις κάνεις, σε έκαναν να ξεπεράσεις τα όριά σου. Δεν έχεις καθαρό μυαλό για τίποτα και δυσκολεύεσαι πολύ να χειριστείς σημαντικά ζητήματα. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς και να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις πιο δυναμικά και να βάλεις σε σειρά τα πράγματα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας που σας απασχολούν. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός σε διάφορες νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου έρχονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου. Σκέψου τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τις καλύψεις και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Παρθένος
Το τοπίο σήμερα θα είναι αρκετά μπερδεμένο και περίπλοκο. Οι εξελίξεις θα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και θα νιώσεις ότι δεν ξέρεις πως να κινηθείς. Η βιασύνη σου να τακτοποιήσεις καταστάσεις που σε ταλανίζουν προκαλεί μια ευρύτερη ένταση, ενώ έρχεσαι σε κόντρα με άτομα από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε να μην τραβάς το σκοινί και να λύσεις τις διαφωνίες σου με διπλωματία. Τυχόν κόντρες και διαφωνίες, μόνο επιπλέον προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Πέμπτη με ηρεμία και ερωτική διάθεση στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, κάτι ενδιαφέρον προκύπτει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις για να δημιουργήσεις το ερωτικό κλίμα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση σου είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε φέρει μπροστά σε νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να κάνεις τις κατάλληλες συμφωνίες, απόφυγε τα έξοδα.

Ζυγός
Η μοίρα σήμερα φέρνει πολλές εξελίξεις και ειδήσεις στη ζωή σου. Θα εκπλαγείς δυσάρεστα από πράγματα που θα μάθεις για κοντινά σου άτομα, που τόσο καιρό κρατούσαν κρυφά. Θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα τους και να τους στηρίξεις. Φρόντισε λοιπόν όσο περίεργα κι αν σου φανούν αυτά που θα μάθεις, να μην αποσυντονιστείς πολύ και να είσαι έτοιμος να δώσεις συμβουλές και λύσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δείς πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις, που πρέπει άμεσα να αξιοποιήσεις.

Σκορπιός
Σήμερα βρες την ευκαιρία που καιρό έψαχνες για να κλειστείς στον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα. Ένας διάλογος με τον εαυτό σου είναι αναγκαίος. Αναθεώρησε τα δεδομένα στη ζωή σου και άλλαξε τακτική. Θα ήταν σωστό να προσέξεις περισσότερο στο εξής την υγεία σου αλλά και να περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα μέσα στη σχέση σου. Μίλησε ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο διατηρείς την καλή επικοινωνία με τον σύντροφο σου μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί σύντομα κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να το καλοδεχτείς!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, αν αξιοποιήσεις σωστά κάποιες νέες προτάσεις που θα σου γίνουν.

Τοξότης
Η ενέργεια και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν σήμερα, θα σου δώσουν την απαιτούμενη ώθηση να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που απαιτούν εντατική διευθέτηση. Μην το βάζεις στιγμή κάτω και συνέχισε να ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου. Σύντομα θα δικαιωθείς για την σκληρή σου δουλειά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για να λύσεις μαζί τα προβλήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και ομαδική δουλειά. Κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει, θα σε βάλει σε μεγάλες έννοιες και καλό είναι να αξιοποιήσεις την ημέρα για να λύσεις υποθέσεις νομικές ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.

Αιγόκερως
Οι εξελίξεις σήμερα θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος κι συγκεντρωμένος θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς σωστά. Μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα. Έτσι, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία, θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ότι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα σήμερα. Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό και να δείς βελτίωση ακόμα και στα οικονομικά σου καλύπτοντας αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Υδροχόος
Έχεις δείξει πολλή υπομονή και δύναμη στα ζητήματα που είχες να διαχειριστείς μέχρι τώρα. Τα έχεις καταφέρει πολύ καλά κι έχεις φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Συνέχισε έτσι λοιπόν και μην χάσεις στιγμή το κουράγιο σου, όποιο εμπόδιο κι αν έρθει στο δρόμο σου. Δεν αξίζει να παρεκκλίνεις από την πορεία σου, που με τόσο σκληρή δουλειά έχεις χαράξει. Μείνε πιστός στις ιδέες σου και μην αφήσεις γνώμες τρίτων να σε επηρεάσουν. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να αξιοποιήσεις την σημερινή ημέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δείς ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο που η έντονη προσωπικότητα του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πιστός στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου με αλόγιστα έξοδα.

Ιχθείς
Σήμερα θα αποφορτιστείς από όλα εκείνα τα προβλήματα που καιρό τώρα σε βασάνιζαν και σε εμπόδιζαν να ασχοληθείς με το μέλλον σου. Θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς, ώστε έχοντας επαναφορτίσει τις μπαταρίες σου να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και θα υιοθετήσεις πιο αποτελεσματικές τακτικές.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σήμερα σου φέρνει επιτυχίες και θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου που έχεις αμελήσει και εξακολουθούν να σε αγχώνουν.