Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/9/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα φίλε Κριέ θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Κριέ φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, την σημερινή ημέρα μπορεί να έχεις στασιμότητα, αλλά μην τα παρατάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου αγαπημένε Κριέ. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις και μην σε πιάνει ο εγωισμός σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με την συναισθηματικότητα που έχεις, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να αναθερμάνεις τον έρωτα σας. Εσένα που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, η Σελήνη σήμερα από τo ζώδιο σου και η θετική της όψη με τον Ερμή θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ότι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Δίδυμε απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στην σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, βγες λίγο έξω από το σπίτι σου και όλο και κάτι καλό θα γίνει!

Επαγγελματικές
Φρόντισε να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου σήμερα στην δουλειά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα που μπορεί να φέρουν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα και φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου από εδώ και στο εξής. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα των ημερών, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν κάτσεις και μιλήσεις με τον σύντροφο σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες εξελίξεις που θα φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Τα έσοδά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Λέων
Φίλε Λέοντα μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου και καλό θα είναι να βρεις σήμερα το χρόνο να τα συζητήσεις μαζί τους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Λέοντα μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφο σου ώστε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από τη ζωή σου, ‘’πολέμησε’’ την δυναμικότερα και στο τέλος θα καταφέρεις να την νικήσεις!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε η περίοδος θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την «πονηριά» που έχεις και δεν έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε στα αισθηματικά σου πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε τον σύντροφο σου όσο πιο τρυφερά και ρομαντικά μπορείς γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από κοντά του και σε λίγο μπορεί να έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου βγείτε έξω και διασκεδάστε και προκαλέστε διακριτικά το αντίθετο φύλο. Θα έχετε επιτυχίες!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να προωθήσεις καινούργια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να είσαι εγκρατής!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ σήμερα μάζεψε τα νεύρα σου και μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Ζυγέ μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο σου φέρνει σήμερα μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου ταίρι μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο με τον μαγνητισμό που έχεις μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον χώρο της εργασίας σου και προσπάθησε να καταλάβεις και την θέση των συνεργατών σου προτού τους επιβάλλεις τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα και προτίμησε να τα σταθεροποιήσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ την σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφο και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, αποδέξου την πρόταση που σου έχει κάνει ένα άτομο που γνώρισες το τελευταίο καιρό και γνώρισε το καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Επαγγελματικές
Ότι κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί για το ζώδιο σου και θα σου δώσουν την εύνοια που χρειάζεσαι για να κάνεις τις καλύτερες διαπραγματεύσεις με τους συνεργάτες σου τόσο για την πορεία των οικονομικών σου όσο και για την εξέλιξη της καριέρας σου.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην λες λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Όσο εσύ είσαι στρεσαρισμένος άλλο τόσο είναι και αυτοί με τα δικά τους προβλήματα, γι αυτό δείξε κατανόηση!

Αισθηματικές
Αγαπητέ Τοξότη στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολύ αγάπη και έρωτα από τον σύντροφο σου γι αυτό πρόσεξε να μην του χαλάσεις την διάθεση με την γκρίνια που σε χαρακτηρίζει. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, σκέψου διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του αντίθετου φύλου μην τυχόν δεις και εσύ μια «άσπρη» μέρα στα ερωτικά σου!

Επαγγελματικές
Αρκετή κούραση σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες σε περιμένει σήμερα. Βάλε προγραμματισμό για να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά σου αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε διώξε σήμερα τις ανασφάλειες που νιώθεις γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις συναισθήματα και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφο σου και άσε πίσω τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς ακόμη την παρέα της μοναξιάς σου, σκέψου που κάνεις λάθος και προσπάθησε να το φτιάξεις ώστε να αφήσεις κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις επιπλέον αρμοδιότητες. Στα οικονομικά μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που έχεις μπορούν να βρεθούν αρκεί και εσύ από τη μεριά σου να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και την βιασύνη να τα τελειώσεις όλα μαζί. Χάρη στην στήριξη που σου προσφέρει η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου μπορείς να πετύχεις σημαντικούς σου στόχους γι αυτό να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που κινείσαι.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε στα αισθηματικά σου θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά αλλά καλό θα είναι να τα προσπεράσεις και να μην τους δώσεις μεγαλύτερη έκταση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί η μέρα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρεις και να περάσεις ευχάριστα με τους φίλους σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου βρίσκεσαι σε περίοδο που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια και έχεις τόσο τα εφόδια όσο και την όρεξη για να πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Προσπάθησε να ηρεμήσεις!

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ κάτι η ικανότητά σου να ξεφεύγεις εύκολα από τις δύσκολες καταστάσεις, κάτι οι εμπειρίες που απέκτησες με την πάροδο των ετών, κάτι οι σοφές σκέψεις και οι λογικές συζητήσεις σε έχουν κάνει να έχεις την εύνοια πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε σήμερα την συμβουλή τους για να ξεπεράσεις όσα προβλήματα σου παρουσιαστούν και μην θελήσεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Ιχθύ πρέπει να προσέξεις σήμερα τις κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφο σου γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, φρόντισε λίγο περισσότερο την εμφάνιση σου και να είσαι σίγουρος ότι οι κατακτήσεις θα ακολουθήσουν.

Επαγγελματικές
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο στην δουλειά σου, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Στα οικονομικά σου θα βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές.

Πηγή: tralala.gr