Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Νιώθεις πλέον την ανάγκη να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Περιποιείσαι την εμφάνισή σου, προσέχεις την υγεία σου και γενικότερα κάνεις πράγματα για το καλό σου και που σε ευχαριστούν. Επικεντρώνεσαι στα πιο ουσιώδη πλέον και με αποφασιστικότητα κάνεις νέα ξεκινήματα. Δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε μπορείς να θέσεις υψηλούς στόχους και ανεπηρέαστος από δυσκολίες να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα αναμένονται άκρως αισιόδοξα σήμερα για τη σχέση σου. Απελευθερώσου και βγάλε στην επιφάνεια τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου και θα περάσεις αξέχαστα. Αν είσαι μόνος, βγες από το καβούκι σου, καθώς αναμένεται να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες σήμερα και ίσως κάποια από αυτές εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στη δουλειά σου κινούνται σε σταθερά καλά επίπεδα. Φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να τακτοποιήσεις οριστικά ζητήματα που σε πίεζαν και δε σε άφηναν να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν αρκετά. Κλείσε κάθε ανοιχτό μέτωπο και οργανώσου, για να μπορέσεις να αποκτήσεις κάποια άνεση.

Ταύρος
Η ημέρα ενδείκνυται για εσωτερική ανασκόπηση και επανεξέταση καταστάσεων που έβλεπες από λάθος οπτική. Θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στις κοινωνικές σου επαφές και ιδίως από το μεσημέρι και μετά με τις θετικές επιρροές που στέλνει η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα γνωρίζεις πολλά αξιόλογα άτομα που θα φανούν χρήσιμα για το μέλλον σου. Σταμάτα να αναλώνεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες, γιατί μένεις πίσω. Άλλαξε τακτικές για να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

Αισθηματικές
Σήμερα ευνοείσαι πολύ από το σύνολο των πλανητών, καθώς με την καλή επικοινωνία που έχεις με τον σύντροφό σου λύνεις οριστικά ό,τι σε βασανίζει. Αν είσαι μόνος, μην μένεις με σταυρωμένα χέρια και μην περιμένεις να αλλάξει κάτι μένοντας κλεισμένος στο σπίτι. Βγες έξω πιο συχνά και γίνε πιο θετικός στα φλερτ που δέχεσαι.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα καταφέρεις να απαλλαγείς οριστικά από καταστάσεις και εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω στον τομέα των επαγγελματικών σου. Θα είσαι πολύ δυναμικός και δραστήριος, ώστε αξιοποιώντας στο μέγιστο τις ικανότητές σου, θα δείξεις σε όλους τη δύναμή σου. Στα οικονομικά σου είσαι πολύ πιεσμένος, λόγω υπερβολικών ανοιγμάτων που έχεις κάνει. Στο εξής φρόντισε να είσαι πιο πειθαρχημένος και οργανωμένος.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα θα χαρακτηρίζεται από σύγχυση, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί, αφού με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου που θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο σου, θα βάλεις άμεσα τα πάντα σε τάξη. Είσαι πολύ κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου. Κάνε λοιπόν λίγη υπομονή ακόμη και σύντομα θα ανταμειφθείς για τον κόπο σου.

Αισθηματικές
Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει αποσυντονίσει και έχει θολώσει τη σκέψη σου. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς και έλα κοντά με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να αποφορτιστείς. Φρόντισε να βρεις γρήγορα τον εαυτό σου και να περάσετε μια ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια των άστρων, προκειμένου να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε παλιά σχέση ή να μιλήσεις ανοιχτά σε αυτόν που σε ενδιαφέρει για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί θα έρθουν δυσάρεστες εξελίξεις και ανατροπές που δεν περίμενες. Πρέπει λοιπόν να είσαι σε ετοιμότητα για κάτι τέτοιο και να διατηρείς χαμηλούς τόνους, για να μην έρθεις σε σύγκρουση με τους γύρω σου μέσα σε αυτό το αγχωτικό κλίμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη ωριμότητα ως προς τη διαχείρισή τους, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός σήμερα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που παραμονεύουν να σου κάνουν κακό. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και το ένστικτό σου επιστρατευμένο, προκειμένου να τους αναγνωρίζεις και να αποφεύγεις τα εμπόδια που θα βάζουν στο δρόμο σου. Επίσης, καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην προβείς σε υπερβολικές αντιδράσεις.

Αισθηματικές
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να κάνεις μια όμορφη συζήτηση για τη σχέση σας. Αυτό θα βοηθήσει και εσένα αλλά και εκείνον να χαλαρώσετε. Αν από την άλλη είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου όσο προλαβαίνεις την ανεξαρτησία σου, γιατί σύντομα θα μπει νέο άτομο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να πραγματώσεις τις επιδιώξεις σου, αλλά και να δείξεις τις ικανότητές σου στους ανωτέρους σου, αποκαλύπτοντας τα ευφυή σου σχέδια. Μείνε πιστός στην κρίση σου, ακούγοντας παράλληλα και τη γνώμη έμπιστων συναδέλφων σου, και στο τέλος θα τα καταφέρεις. Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα μεθοδικός στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί θα προκύψουν απρόοπτα έξοδα.

Λέων
Σήμερα θα μπορέσεις να χαρείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, αφού έχεις φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Καλό θα ήταν βέβαια να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει πολύ μακριά από την πραγματικότητα και χάσεις τον έλεγχο. Συνέχισε να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, αφού είδες ότι η τακτική σου είχε αποτελέσματα, και θέσε νέους πιο υψηλούς στόχους στο εξής.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να αποφασίσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που δε σε αφήνουν να χαρείς τη σχέση σου. Μόνο έτσι θα καλύψεις τα κενά και θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, η ημέρα ευνοεί γνωριμίες, μέσα στις οποίες ίσως βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Συνετό θα ήταν από μέρους σου να αφήσεις σήμερα τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα. Δέξου τις εξελίξεις όπως έρχονται και μην πάρεις καμία απόφαση για το μέλλον σου, καθώς δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου. Φρόντισε πρωτίστως να απαλλαγείς από παλιές εκκρεμότητες και κατόπιν κάνεις νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν, γι’ αυτό τακτοποίησε σιγά-σιγά να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

Παρθένος
Μπορεί στη ζωή σου να επικρατεί μια ευρύτερη αναστάτωση, αλλά δεν το βάζεις κάτω, διοχετεύοντας όλη σου την ενέργεια στην επίλυση προβληματικών καταστάσεων. Ευνοείσαι σε συζητήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις, αν και θα υπάρξουν ορισμένες διαφωνίες. Μην δώσεις έκταση σε αυτές, μένοντας ψύχραιμος.

Αισθηματικές
Η ημέρα προβλέπεται πολύ θετική για τη σχέση σου και θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια χαλαρή βραδιά με τον αγαπημένο σου, γεμάτη ρομαντισμό. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε τη στάση σου απέναντι στα πράγματα και γίνε πιο αισιόδοξος. Τα καλύτερα έρχονται!

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, μελέτησε διεξοδικά κάθε πρόταση που θα δεχτείς, πριν αποφασίσεις αν σε συμφέρει ή όχι. Στα οικονομικά σου αντιμετωπίζεις δυσκολίες, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Ζυγός
Είναι καιρός να δεις πιο υπεύθυνα τη ζωή σου και να αλλάξεις ό,τι σε δυσαρεστεί. Οργανώσου σωστά, ώστε να τακτοποιείς τις υποθέσεις σου χωρίς άγχος. Οι κοινωνικές επαφές σου δέχονται θετικές επιρροές, οπότε εκμεταλλεύσου γνωριμίες με άτομα που θα σου φανούν χρήσιμα.

Αισθηματικές
Νιώθεις ότι έχεις αποστασιοποιηθεί από το σύντροφό σου και αυτό σε θλίβει. Συζήτησέ το μαζί του και να είσαι σίγουρος ότι με την κατανόηση που θα δείξει, θα σε βοηθήσει πολύ να ηρεμήσεις. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να ανοιχτείς σε άτομο από το χώρο της εργασίας σου, που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να μην επιχειρήσεις αλλαγές και να κρατήσεις επιφυλακτική στάση σε προτάσεις για συμφωνίες, που ίσως δεν είναι αυτό που φαίνονται. Η περίοδος δε σε καθιστά ιδιαίτερα τυχερό. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται, αλλά μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να περιορίζεις κι άλλο τα έξοδά σου.

Σκορπιός
Σήμερα διευκολύνεσαι στην διευθέτηση εκκρεμοτήτων αλλά και στην δρομολόγηση νέων σχεδίων. Πρόσεξε πολύ την επιπολαιότητά σου, γιατί ενδέχεται να κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και αδιέξοδα.

Αισθηματικές
Απελευθέρωσε το πάθος που κρύβεις μέσα σου και απόλαυσε τις νέες ερωτικές περιπέτειες, στις οποίες θα μπεις με τον σύντροφό σου. Θα ξαναφουντώσει η φλόγα ανάμεσά σας και αυτό φρόντισε να το απολαύσεις στο έπακρο. Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να γίνεις πιο προσιτός σε αυτούς που προσπαθούν να σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να σημειώνουν άνοδο. Σήμερα φρόντισε είσαι επιφυλακτικός σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμη φάση, αλλά στην πορεία θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Στο χέρι σου είναι να καταφέρεις να ανακάμψεις πλήρως.

Τοξότης
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένη από καθήκοντα που θα κληθείς να αναλάβεις. Φρόντισε να μην απελπίζεσαι, γιατί αν σε πάρει από κάτω, δε θα τα καταφέρεις. Πολλά προβλήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο, θα σε προβληματίσουν πολύ, γι’ αυτό μη διστάζεις να συμβουλευτείς φιλικά άτομα, που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου σήμερα βρίσκονται σε καλή φάση. Θα συζητήσεις ήρεμα με το σύντροφό σου και θα κάνετε από κοινού σχέδια για το μέλλον σας. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά, γεγονός που σε χαροποιεί. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Θα βρεις επιτέλους τις ευκαιρίες που έψαχνες, να δείξεις σε όλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Έτσι οι προϊστάμενοί σου θα ενθουσιαστούν και θα σε εμπιστεύονται περισσότερο. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, αλλά σύντομα θα σημειώσουν βελτίωση.

Αιγόκερως
Σήμερα θα κληθείς να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις σε οικογενειακά ζητήματα, όπου οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα κινούνται ταχύτατα. Βέβαια, όλα θα είναι προσωρινά, γι’ αυτό μην απελπίζεσαι. Οι συζητήσεις με οικεία σου άτομα ευνοούνται και θα μπορέσετε να συνεργαστείτε, ώστε να βρείτε μαζί μια λύση. Μόλις όλα τακτοποιηθούν, θα ασχοληθείς απερίσπαστος με το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Το παρελθόν της σχέσης σου δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, οπότε μην κολλάς στα παλιά και κοίτα το τώρα. Αφοσιώσου στο σύντροφό σου και κοίταξε να κάνεις μαζί του πράγματα που σε ευχαριστούν. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να επανασυνδεθείς με άτομο του παρελθόντος, αλλά πρόσεχε πολύ, γιατί ίσως δεν πρέπει να επιτρέψεις να ξαναμπεί στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά. Ζήτησε βοήθεια από τους συνεργάτες σου, καθώς θα σου λύσουν τα χέρια με διάφορα εμπόδια που θα συναντήσεις στη διαδικασία υλοποίησης των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να σε πιέζουν, με πολλά νέα έξοδα να προκύπτουν.

Υδροχόος
Πολλά ζητήματα που διαιωνίζονται σε ταλανίζουν. Άλλαξε λοιπόν την κατάσταση αυτή, δίνοντας οριστικές λύσεις και κλείνοντας κάθε ανοιχτό μέτωπο που σε αγχώνει. Έτσι, θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια και να προχωρήσεις με σιγουριά στην υλοποίησή τους. Δέξου προτάσεις εξόδων, καθώς θα περάσεις όμορφα και θα χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Κράτησε μακριά από τη σχέση σου καθημερινά άγχη και προβλήματα και φρόντισε να περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου, μιας και ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν βέβαια δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο. Κινήσου σωστά, για να έχει αυτή η γνωριμία την εξέλιξη που θες.

Επαγγελματικές
Πρόσεχε πολύ σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί να είναι συμφέρουσα, μόνο αν κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά όμως. Τα οικονομικά σου ίσως βελτιωθούν λίγο περισσότερο αν αποφασίσεις να κλείσεις ανοιχτά μέτωπα που σε πιέζουν και σε αγχώνουν.

Ιχθείς
Το τοπίο στη ζωή σου είναι θολό και οι συνθήκες περίπλοκες. Αυτό σε κάνει ιδιαίτερα κυκλοθυμικό και νευρικό. Βρες λίγο χρόνο ώστε να ανασυνταχθείς και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Βάζοντας τις υποχρεώσεις σου σε πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τις διεκπεραιώσεις χωρίς να αγχωθείς και να πιεστείς ιδιαίτερα. Θα φτάσεις στην επιτυχία, χωρίς καν να το καταλάβεις. Δώσε περισσότερο χώρο σε άτομα που δείχνουν να σε νοιάζονται, καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ σε δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Βρίσκεσαι πολύ κοντά σε αυτό που θες και αυτό σε χαροποιεί πολύ. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς μέσα στις πολλές γνωριμίες της ημέρας θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες. Δεν έχεις λοιπόν παρά να απευθυνθείς σε συναδέλφους, των οποίων την κρίση εκτιμάς και να βρεις μαζί τους λύσεις στα προβλήματά σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και πρέπει να παλέψει σκληρά, προκειμένου να φέρεις τις ισορροπίες που θα σε ανακουφίσουν.